Even voorstellen :

 

Wij, Marten en Dieneke, zijn 20 jaar geleden getrouwd en begonnen ons huwelijk in Noordeloos. We huurden een klein voorhuisje van een boerderij, met 1 slaapkamer en genoten van het vrije uitzicht, de polder, het buitenleven en nog zoveel meer.

 

Er vond een verhuizing plaats naar Giessen-Oudekerk waar de oudste 2 kinderen geboren werden. Nog weer wat later vertrokken we naar Sliedrecht waar de twee jongste kinderen geboren zijn.

 

Sliedrecht met zijn voorzieningen was praktisch en fijn maar de polder bleef trekken en toen we eind 2019 een leeg huis in de polder zagen stapte we erop af. Het resultaat is dat we onze woning in Sliedrecht verkocht hebben en een tijdelijke prachtige plek in de polder huren.

 

Net voor de corona-uitbraak, in februari 2020, streken we neer in Brandwijk. Een tijdelijke plek met de wens om binnen twee jaar een nieuwe droomstek in deze omgeving te kunnen kopen voor ons en onze buitenkinderen.

 

Omdat dit nog niet gelukt is willen we met deze actie wat hulpbronnen inschakelen. Help je mee zoeken? Je helpt ons ook al door dit bericht te delen.

 

Heel hartelijk bedankt alvast!

 

Marten, Dieneke, Nathan, Julian, Micha en Anna

 

Contact?

 

 

Volgende>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb