Een jaar verder

Gepubliceerd op 16 maart 2022 om 11:35

Vorige maand was deze website een jaar oud. Of we blij zijn met deze mijlpaal? Niet echt, want het betekent dat onze zoektocht nog niet voorbij is. De zoektocht naar een huisje in het buitengebied is er trouwens één die al veel langer dan een jaar speelt.

 

De afgelopen weken waren er wel wat ontwikkelingen. 

We kregen bezoek van een gezin, dat net als wij al langere tijd op zoek zijn naar een vrijstaand plekje. Zij staan er open voor om gezamenlijk iets te kopen. Tijdens het gesprek schoot mij een boerderij met twee huisnummers te binnen die momenteel leeg staat. Na wat onderzoek kwam ik erachter dat er twee erfgenamen zijn die het gezamenlijk gaan verkopen. Er wordt nu eerst wat opgeruimd en vermoedelijk komt het over een half jaar te koop. We hebben onze gegevens achter gelaten. Er staat trouwens bij ons in de buurt nog een grote boerderij te koop, met twee huisnummers, maar wel één met een flinke vraagprijs. Overigens is het niet ons doel dat het huis groot moet zijn, als we maar in de natuur kunnen blijven wonen.

 

We hebben ook nog twee bezichtigingen tussendoor gedaan, dat is helaas niks geworden.

Ook kregen we nog een tip, waar we gelijk enthousiast over waren en achteraan zijn gaan bellen. De vraagprijs was voor ons helaas al 80K te hoog en er waren al 3 geïnteresseerden die zouden gaan bieden (zou zonder makelaar verkocht worden). 

 

We hebben tussendoor ook nog advies gevraagd wat de verhoogde hypotheekrente met het besteedbare budget doet. Aanrader, om in de gaten te houden. 

 

Of we nog meer nieuws hebben? Het uitgestelde kippenhok is er! Dip, Dep, Dap en Dop zijn gearriveerd. Ze begonnen al snel met eieren leggen maar de storm bracht daar verandering in. Het kippenhok waaide met kip en al op zijn kop. De kippen kunnen het nog 'natokkelen', maar ze leggen op dit moment geen eieren meer. Flink van de leg! Maar dat komt vast wel weer goed. Net als onze zoektocht. Soms stormt het, soms zijn we van de leg en soms 'tokkelen' we ook maar wat verder. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb