En verder?

Gepubliceerd op 21 januari 2022 om 11:11

Home

Wat ga je bloggen als er geen nieuws is? Of is dat het nieuws?

 

Het hele huizengebeuren heeft even volledig stilgelegen. Simpelweg omdat er geen huis op ons pad gekomen is. Ook waren we, buiten ons gezin, wat druk met mantelzorg de afgelopen weken. We hebben dus geen huizen bezichtigd en eigenlijk ook heel weinig over huizen gesproken. We kregen wel een superleuk appje van een gezin, met een directe vraag om samen met hen een huis te kopen. Helaas konden we het desbetreffende huis niet meer bezichtigen >zat vol. We gaan met dit gezin wel verder in gesprek om nieuwe mogelijkheden te verkennen.

 

En terwijl ik dit schrijf geniet ik, aan de keukentafel, van mijn bakje koffie met opgeklopte melk. Het huis is stil, leeg en even voor mezelf, dat is heel uitzonderlijk hier. Alles weer naar school en werk, de zon schijnt, het huis aan kant, de wasmand leeg, administratie is bij, mijn werk voor deze week afgerond....hoe tevreden kan een mens zijn? Tevreden neem ik nog een slok koffie en bedenk, nog net niet hardop, dat juist dit de momenten zijn waarop ik ruimte krijg voor nieuwe ideeën en plannen. Kom maar op!

 

We gaan verder met onze huizenjacht. We staan dit jaar ook weer op een kruispunt. Gaan we knopen doorhakken en verder zoeken in het gebied waar we nu wonen of gaan we toch breder kijken? Nathan zit in zijn examenjaar, de vraag is even hoe zijn loopbaan verder gaat lopen. Dit speelt ook een belangrijke rol in onze keuzes.

Welke weg is de juiste? Een weg met God en Zijn koninkrijk, dat is de beste weg en staat voorop. Als Hij erbij is, dan kunnen we overal wonen en werken.

 

Vanaf nu blog ik niet maandelijks, maar alleen bij nieuwe avonturen. Nieuws moet natuurlijk wel een beetje nieuws blijven. Houd huisjegezocht.nl maar in de gaten ;-).

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb