Volgende huis

Gepubliceerd op 28 oktober 2021 om 13:22

 

Het is op dit moment lastig een blog te vullen met concrete informatie omdat we de afgelopen twee weken 3 huizen in het vizier kregen en daar nog mee bezig zijn. Bij twee zijn we inmiddels wezen kijken en volgende week nog één te gaan. Doordat het nu speelt en omdat de blog breed gelezen wordt kunnen we hierover nog niet veel zeggen. 

 

Wat ik wel kan delen is dat ons hoofd soms dreigt over te lopen vanwege de afwegingen, keuzes die gemaakt moeten worden en de mogelijke concessies die we misschien moeten gaan doen. We laten de oudste twee jongens ook meedenken en meewegen, onder andere over consequenties op korte en langere termijn. Hun inbreng is niet onbelangrijk.

 

Anna denkt ook mee. Zij vroeg laatst tijdens het spelen met haar poppenhuis: "Mam, wij gaan toch in een huis wonen?" Toen ik haar zei dat we dat al doen, zei ze: "Nee, ik bedoel een ander huis." Ik reageerde daarop met: "Ja, dat klopt en in wat voor huis wil jij dan wonen?" Er volgde een verrassend antwoord: "Een roze!!"  

 

Doordat onze zoektocht langer duurt dan verwacht en we regelmatig dingen uitstellen, hebben we nu besloten niet teveel in de 'pauzestand' te leven. Zo staat een kippenhok op het verlanglijstje, maar elke keer zeiden we tegen elkaar: "Dat doen we wel in het volgende huis." Maar in de winter is er wat tijd over en wellicht dan een leuk klusproject voor de mannen hier. Ben benieuwd wanneer het kippenhok er staat. Zelf wilde ik graag een goede keukenmachine, maar daarvan zei ik ook: "Doe maar in het volgende huis." Ik kan zo'n machine niet heel goed kwijt in onze huidige keuken, maar waar een wil is..... Laatst voor mijn verjaardag een prachtige keukenmachine gekregen die veel gebruikt wordt. Ben er dan ook heel blij mee. En oh ja ze willen al heel lang een hond, maar dat heb ik nog tegen kunnen houden met: "Doe maar in het volgende huis."

 

Volgende keer hoop ik meer te kunnen schrijven over de huidige bezichtigingen (van misschien wel ons volgende huis.:-)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb