Comfortzone

Gepubliceerd op 24 juni 2021 om 14:08

Home

We zijn uit onze comfortzone gestapt, door eind 2019 ons huis te verkopen en begin 2020 tijdelijk op het platteland te gaan huren. We konden toen niet bedenken dat het zoeken naar een volgende plek zo'n groot avontuur zou worden en we nog verder uit onze comfortzone zouden moeten gaan stappen. Daar is best veel doorzettingsvermogen, wijsheid, moed, geduld en energie voor nodig, komen we inmiddels achter. Gelukkig hebben we een trouwe schare aan meelevende, meedenkende en meezoekende mensen om ons heen.

 

We bedenken van alles en merken dat we een stapje harder moeten zetten om ons doel te bereiken. Overigens zijn we niet de enige, we horen verhalen om ons heen van mensen die langere tijd op zoek zijn en bij wie het ook maar niet wil lukken. Nadeel voor ons is dat we geen huis als stijgend onderpand meer hebben. 

 

Doordat we nu toch al uit onze comfortzone zijn gestapt, durven we het ook wel aan om ons verhaal in de krant te delen voor een groter publiek. We hebben een gezinsshoot laten maken (ook voor vaderdag), bij Colinda van Rees. Uit deze shoot hebben we een leuke foto aan kunnen leveren voor in de krant. Hopelijk levert het artikel nieuwe hulpbronnen op. Het is in ieder geval een superleuk artikel geworden en een mooie blijvende herinnering voor de kids: Het Kontakt Alblasserwaard - 24 juni 2021

Vandaag valt de krant op de mat in de Alblasserwaard. 'Nou ga je zeker heel de dag bij de telefoon zitten?' vroeg iemand. Als ik de tijd ervoor had misschien wel, haha, maar nee hoor zonder gekheid. Natuurlijk hopen we dat er een belletje komt, maar we blijven wel met beide benen op de grond staan en stellen onze verwachtingen niet te hoog. De tijd zal het leren.

 

We hebben straks om 15.00 uur nog een bezichtiging in de buurt. Ook daar hebben we geen al te hoge verwachtingen van (dat leer je af als huizenjager ;-). Volgende keer meer daarover.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.