Geen dubbele zoektocht meer!

Gepubliceerd op 17 juni 2021 om 12:13

 

De helft van onze dubbele zoektocht zit erop!


Nathan heeft een BBL leerwerkplek gevonden naar aanleiding van mijn vorige blog (en post op LinkedIn), waarin te zien is dat niet zijn slechtziendheid voorop staat, maar zijn mogelijkheden en werklust!

Het filmpje is op LinkedIn en in de blog ruim 6000x bekeken en leverde 1 sollicitatiegesprek op. Uiteindelijk is er ook maar 1 match nodig, maar het laat wel iets zien van hoe ingewikkeld de praktijk is voor jongeren (met een beperking), Ook zij willen graag een kans op de arbeidsmarkt en vaak komen ze er maar niet tussen. Tegen deze jongeren wil ik zeggen: 'geef de moed niet op, bijt je erin vast, vraag hulp en zet door'! En ondernemers (die dat nog niet doen): 'treed eens buiten gebaande paden en verstevig je onderscheidend vermogen door maatschappelijk verantwoord te ondernemen!

Namens Nathan iedereen ontzettend bedankt voor het meedenken, meezoeken, het delen van de blog en de warme reacties. In het bijzonder dank aan Matthijs Baan van ElkeMelk die Nathan een kans biedt op zijn moderne en innovatieve boerderij! Ook Firma van Rees-Verhoef uit Brandwijk, bedankt voor het afgelopen jaar waarin Nathan een mooie stageplek bij jullie had en veel heeft kunnen en mogen leren!


Benieuwd op wat voor soort bedrijf Nathan aan de slag gaat: https://elkemelk.nl
Misschien dat er in de toekomst nog eens een filmpje volgt van Nathan in actie op de #Hazendonkhoeve. Ze hebben er, in ieder geval, een ambassadeur bij. Nathan komt regelmatig bij de supermarkt voor chips of iets dergelijks, maar nu kwam hij met iets beters thuis. Melk van 'zijn' toekomstige koeien. Om verschil te kunnen proeven niet 1 maar 2 flessen. De QR code werd gescand om zo meer informatie van de koe te krijgen: melk van Annie263 voor zijn moeder in de koffie (minder vet en vol van smaak) en melk van Bleske 31 voor zichzelf (romig en rijk aan bouwstoffen). Onder andere te koop bij AH!

 

 

En nu verder met de andere helft van onze zoektocht. Er komt nog meer bekendheid aan. Hoe of wat, hoop ik volgende week te delen! Ook staat er weer een bezichtiging, in onze buurt, op de planning. Daar kwamen we op het nippertje tussen. Wordt vervolgd!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.