Op pad (deel 2)

Gepubliceerd op 22 februari 2021 om 18:21

Home

 

Aangekomen en aangebeld te hebben bij ons tweede adres werden we verrassend leuk ontvangen!

 

Na een korte uitleg en wat uitwisseling over gezamenlijke kennissen, zwiepte de deur helemaal open en werden we binnen uitgenodigd. Het rook heerlijk naar appeltaart, de vrouw des huizes zou de volgende dag 80 worden, en toen ik plaats nam op de bank keek ik in de vlammen van een knus houtkacheltje. 

 

Na een kort praatje besloot Anna (3) dat ze niet op de bank wilde zitten maar staan en gaf ze aan dat ze dorst had en moest plassen. Ze mocht gelukkig even gebruik maken van het toilet. En 5 minuten na het eerste toiletbezoek moest ze weer plassen. Dit had te maken met de aantrekkingskracht van het trekkoord aan de stortbak.

 

'Ja' zei de bewoner, 'het is wel een ouderwetse WC, maar nooit een verstopping gehad en zelf aangelegd'! Ik vroeg me ondertussen af of hij zijn huis aan het promoten was. Zo ja, ik houd van huizen die niet verstopt zijn en ben verkocht! 

 

Conclusie tip 2: bewoners willen, vanwege hun leeftijd en de gezondheid van de bewoner, hun huis gaan verkopen, maar ze weten nog niet precies wanneer. Ze zijn nog niet actief op zoek naar iets anders, het is voor hen een heel proces. Begrijpelijk! We hopen nog eens van ze te horen en vervolgen hoopvol onze zoektocht.

 

Vanmorgen werd ik gebeld door een (onbekende) makelaar, die van zijn klant onze site had doorgekregen. Klant heeft zijn woning in de polder te koop, maar nog niet online. Zo kan de route ook gaan. Vanavond maar eens langsrijden om te kijken of het wat is. En nee ik ga nog niet aanbellen....

 

De tips en ideeën blijven gelukkig nog steeds binnen komen, ik hoop later deze week hiervan een verdere update te kunnen geven. 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.