Nog meer bekendheid!

Gepubliceerd op 24 februari 2021 om 20:46

Home

Naast de twee tips waar ik al eerder over geblogd heb kregen we nog 3 tips. 1 tip was uit Bleskensgraaf en kon snel nagetrokken worden via een collega. Het betrof een huis dat helaas niet te koop komt. Ook kwam er nog een tip uit Brandwijk, maar dat is mogelijk een wat langer termijn verhaal.

 

De tip via 'de bellende makelaar' hebben we inmiddels ook nagetrokken. We zijn wezen kijken in de polder, het betrof een T-woonhuis welke in drieën was gesplitst en waarvan de linker voorkant te koop is. Overigens een prachtig pand, maar veel minder privacy dan gehoopt. De makelaar wenste ons veel succes met onze verdere zoektocht en als hij weer wat had, dan zou hij zeker bellen. Daar worden we bij voorbaat al blij van!

 

Ook kregen we, naar aanleiding van onze oproep op deze site, twee tips uit de buurt voor een leerwerkplek voor Nathan (17) Daar hoop ik later in mijn blog nog op terug te komen.

 

En nu zijn we in afwachting van nieuwe tips. Wat kunnen we nog meer verzinnen? Tijdens een boodschap viel mijn oog op het vraag & aanbod bord in de plaatselijke supermarkt. Misschien bereiken we daar nog meer mensen mee? Het is het proberen waard toch? Misschien komt er een nieuwe trend en hangt het bord volgende week vol met soortgelijke briefjes van andere huizenjagers!

 

In huis komt onze huizenjacht momenteel zeer regelmatig ter sprake. Micha (7) vroeg laatst: ' Mam, als ik nou een huis vind, krijg ik dan ook die 1000 euro?' Jazeker!! Micha is nu nog meer gemotiveerd, want deze beloning is even heel iets anders dan zijn 20 cent zakgeld per week.

 

En hoe nu verder?

Misschien moeten we de mensen, die we bezocht hebben naar aanleiding van de eerdere tips, over een maandje weer eens bellen? 

En misschien.....heb jij nog een idee hoe we nog meer bekendheid kunnen geven aan onze actie?

Wees welkom!

 

Er zal nu wekelijks een update verschijnen!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb