Op pad met de tips!

Gepubliceerd op 20 februari 2021 om 14:44

Home

 

Afgelopen woensdag ben ik met Anna op pad gegaan om een tip uit te zoeken.

 

Bij aankomst zag ik een oud verlaten, maar vooral nostalgisch boerderijtje met flinke gaten in het dak. Bewoner bleek een paar maanden geleden overleden te zijn. Marten heeft naar aanleiding van de tip uitgezocht bij wie ik navraag kon doen en dat was dicht in de buurt van het verlaten huis.

 

Bij de voordeur aangekomen wilde Anna aanbellen en na even wachten en hopen dat de deur open zou gaan, ging die gelukkig ook open!  Wel op een kiertje vanwege een deurketting (heel verstandig!).

 

Een vriendelijke al wat oudere vrouw deed, na een speurende blik op ons geworpen te hebben, de ketting van de deur. 

 

Na wat beleefdheidsvragen en opmerkingen begon ik met mijn betoog.... 

 

Conclusie: het huis komt te koop, maar door persoonlijke omstandigheden kan dit nog wel even duren. Ik heb onze gegevens achter gelaten. 

 

Terwijl we wegreden kreeg ik een appje met een nieuwe tip (van de beste boerin van Brandwijk). En laat die tip nou net in de buurt zijn. 'Niet denken, maar doen', mompelde ik in mezelf en reed er rechtstreeks heen. 

 

Het werd een verrassend leuk bezoek!

 

Wordt vervolgd!

 

PS. met Anna ging het nog goed!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.